Акція від ТМ "Томас і Друзі" - Веселковий паровозик у подарунок!

05.09.2018  |  Архів

 

 

Тільки з 7 вересня по 15 жовтня! Отримай ексклюзивний веселковий паровозик у подарунок*, купуючи будь-які 2 паровозики серії Adventures ТМ "Томас і друзі"!

 

З дитинства діти вчаться взаємодіяти одне з одним та дружити, що в свою чергу навчає їх правильно будувати стосунки у дорослому віці. Граючись з улюбленими паровозиками, діти можуть відтворювати сцени з улюбленого мультсеріалу та створювати власні історії, розвиваючи уяву, а також вчитися ділитися, допомагати та дружити!

 

Ексклюзивний веселковий паровозик Томас з радістю готовий допомогти дітлахам у цьому, підтримуючи тему колекціонування та роблячи гру з друзями ще цікавішою!

 

Акція проводиться на території України з 7.09 по 15.10.2018 року в мережах магазинів "Антошка", "Будинок Іграшок", "Планета Іграшок" та "СМІК", крім тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, а також території окремих районів Донецької та Луганської областей, де органи влади України не здійснюють своїх функцій.

 

*В акції беруть участь іграшки ТМ "Томас і друзі" за артикулами: DWM28, BHR64, DWM30 та BHX25. Під подарунком мається на увазі "Веселковий паровозик серії Adventures" арт. FJP74, який може бути виписаний лише при покупці 2 паровозиків ТМ "Томас і друзі" серії Adventures одним чеком на будь-яку суму за 0,10 грн з ПДВ.

 

Акционные игрушки

4 шт.

на странице
 

« Вернуться