Запрошуємо усіх до лісового будиночку панди Дрю зі світу Enchantimals™!

20.11.2017  |  Архів

 

 

Лісовий будиночок панди Дрю зі світу Enchantimals™ - абсолютно чарівний! Панда Дрю та її маленька подруга - панда Нарі - живуть у своєму багатоповерховому лісовому будиночку, в котрому є усе необхідне: кухня, де ти знайдеш стіл, стільчики та їжу для друзів; ванна кімната, повністю обладнана для чарівних дівчаток та їх друзів-звіряток: більші речі - для ляльки, а менші - для її маленької подруги.

 

Панда Дрю та її звірятко Нарі можуть підніматися на другий поверх будиночка сходами або користуватися ліфтом-гніздом, яким керуватимеш ти. На другому поверсі є спеціальний балкон, на якому подруги можуть лічити зірки, та спальня з двох’ярусним ліжком, у якому вони дивитимуться солодкі сни. Нагорі будиночка розташований спеціальний пункт спостереження. Між правою та лівою частинами будинку знаходиться майданчик з двома гойдалками (одна з яких - для ляльки Enchantimals™, а інша - для її маленької подруги) та гіркою для звірятка.

 

В лісовому будиночку панди Дрю раді усім, тож запрошуй в гості: кмітливу й надзвичайно допитливу лисичку Фелісіті та її спритну подругу Флiк (DVH89); творчу та енергійну майстриню кролика Брі та її непосидючу подругу Твіст (DVH88); оптимістична та весела пустунка скунсик Сейдж та її пустотлива подруга Капер (DYC75); балакуча та впевнена в собі пава Петтер та її гордівливий друг Флеп (DYC76); лагідна коала Каріна та її ніжна подруга Деб (FCG64); красуня та спортсменка ягнятко Лорна та Флег (FCG65)!

 

Збери усіх ляльок із серії, створи власний світ Enchantimals™ та розкажи свої чарівні історії (кожна лялька продається окремо за наявності). До набору входить Панда Дрю у вбранні та аксесуарах, маленька панда Нарі, будиночок з ліфтом-гніздом, один стіл, одне крісло, один стілець, облаштована усім необхідним вбиральна, двох'ярусне ліжко та тематичні аксесуари. Кольори та декорації можуть відрізнятися від зображених на фото. Відкрий для себе справжню дружбу чарівного світу Enchantimals™! Це магічний ліс, сповнений сюрпризів та неймовірних пригод!

 

Дітям сподобається відтворювати чудеса зі світу, де Піклування - це наше призвання!

 

Акционные игрушки

7 шт.

на странице
 

« Вернуться