Запрошуй друзів Enchantimals™ в затишний будиночок Олениці Деніси та Спринта!

17.12.2018  |  Архів

 

 

До затишного будиночку Олениці Деніси та її друга Спринта (арт. FRH50) так і хочеться запросити друзів на веселу чайну вечірку. Та відтворити пригоди жителів казкового Евервайлду!

 

Це неймовірно милий двоповерховий будиночок, він ніби побудований з рожевих дерев’яних колод, 60 см завширшки та 50 см заввишки. Фасад будинку- яскраво-рожевий, з великими золотистими рогами на даху та бірюзовими парадними дверима (також є менші двері, які відкриваються, щоб впустити Спринта).

 

Повернувши будиночок, можна побачити яскравий інтер'єр. Він ідеальний для затишного, спокійного життя посеред квіткових шпалер, яскравих прикрас та великої кількості вікон, які завжди впускатимуть багато сонячного світла! Тут навіть є балкон, де можна насолодитись свіжим повітрям. На першому поверсі друзі можуть відпочити на затишному диванчику у вітальні або приготувати обід на кухні. Коли ж настає вечір, Олениця Деніса та Спринт піднімаються до спальні та ванни (набір містить душ для Олениці Деніси, ванну для оленятка Спринта і навіть два умивальники та туалети. Лялька Олениця Деніса та оленятко Спринт можуть купатись кожного вечора, щоб уночі заснути солодким сном!

 

В наборі: лялька Enchantimals Олениця Деніса з артикуляцією в ногах, заввишки 15 см та її друг-звірятко Спринт, будиночок для оленів (5 ігрових зон) та понад 15 предметів умеблювання та аксесуарів.

 

Дітям сподобається відтворювати дружбу зі світу – де піклування – це наше призвання!

 

Акционные игрушки

Позиции с 1 по 12 из 15

на странице
 

« Вернуться